Even voorstellen

Ontstaan

Sinds januari 2009 ben ik, André van Rooijen, gestart vanuit mijn woning aan de Wijkersloot 10b. Hier heb ik nu een kantoor aan huis met inmiddels een parttime medewerker.

Het bijzondere van mijn bedrijf is dat ik “ïn de keuken meekijk”. Ik ben direct betrokken bij de bedrijfsvoering van mijn klanten/relaties. Ik ben als het ware een schakel in uw bedrijfsvoering, waardoor ik fungeer als gesprekspartner en coach. Dit zorgt voor een speciale band met mijn klant/relatie.

Mijn motivatie is om als klein kantoor veelzijdige diensten aan te bieden met een scherpe prijs / kwaliteit verhouding. Een voordeel van een klein kantoor is dat ik korte en directe lijnen heb met mijn klanten en andere partijen. Daardoor kunnen zaken snel en gemakkelijk geregeld worden.

Agrarische bedrijven behoren tot de hoofdmoot van mijn klantenbestand, maar ook mkb bedrijven zijn van harte welkom als klant. ZZP’ers, hoveniers, fietsenzaken, winkels en ambulante handel: allemaal vakgebieden waarin ik mij thuis voel.

Gratis administratiecheck

Elk bedrijf nodig ik u graag uit om middels een gratis administratie check en onder het genot van een kop koffie uw zaken eens neutraal door mij door te laten nemen.

Veel bedrijven blijven immers vaak hangen bij hun bestaande boekhouder en laten kansen liggen. Door middel van deze gratis check breng ik een paar zaken voren, welke u alleen maar in hoeft te koppen.

Er bestaat veel misverstand met betrekking tot “het accountantsrapport en de accountantsverklaring”, hetgeen in veel gevallen geheel niet nodig is en u jaarlijks op extra boekhoudkosten jaagt.

Mijn motto is:

“Ik gun mijn klanten/relaties het beste resultaat en daarin wil ik een belangrijke bijdrage leveren.”

Voor een gratis administratiecheck onder het genot van een kopje koffie, kunt u de zaken door ons neutraal laten doornemen.

Neem daarvoor nu contact met ons op