Onze diensten

Algemeen

Administratiekantoor A. van Rooijen is hét kantoor voor uw totale financiële administratie en alles wat daarbij hoort. Denk daarbij aan loonadministratie, inwinnen fiscaal advies (eventueel extern in te huren). Maar ik zal ook aangeven als bepaalde taken niet door het kantoor uitgevoerd gaan worden.

Duidelijkheid en vertrouwen zijn belangrijke bouwstenen voor dit kantoor.

Mijn kantoor werkt met Visma (AccountView) als pakket en voor online is e-accounting een goedkope mogelijkheid.
Veelal besluiten relaties om deze werkzaamheden door ons te laten verrichten. Dat doen we natuurlijk tegen een scherpe en aantrekkelijke prijs. U houdt zich bezig met de werkzaamheden waarin u zelf goed in bent, en mijn kantoor neemt u deze administratielast uit handen.
In overleg is praktisch voor iedere klant een goede oplossing voorradig.

Op verzoek verricht ik voor u de volgende diensten:

  • Wegwerken van achterstanden van uw boekhouding
  • Verzorgen van controle op uzelf verzorgde administratie
  • Verwerken van maandelijks of kwartaalmutaties van kas en bank/giro en bijbehorende btw-aangifte opstellen van tussentijdse rapportages
  • Hulp bij opstellen van liquiditeitsbegroting
  • Verrekenen van huwelijkse voorwaarden (mits periodiek bijgehouden)
  • Verzorgen van jaarcijfers, jaarrekening en de bijbehorende aangiften IB

Automatisering

De administratie kan op vele manieren worden ingericht en hierbij is de hulp van automatisering onvermijdelijk. Daarbij is het mogelijk middels een automatische bankkoppeling veel werk uit handen te nemen. De uitvragende partijen (lees banken) willen SBR-gegevens ontvangen vanaf 1 april 2017. Ook op deze nieuwe manier van aanleveren van gegevens, is Administratiekantoor A. van Rooijen goed ingesteld. 

Kortom: indien u de zaken wilt toevertrouwen aan Administratiekantoor A. van Rooijen, is uw administratie in goede handen: voor nu en in de toekomst.